TURABİ AVŞA'DA İDO'YLA KAPIŞTI, CH GÖRÜNTÜLEDİ

CH Prodüksiyon; sorumluluk üstlendiği her çalışmada, içerik ve görüntü kalitesi açısından çıtayı bir önceki işe oranla daha üste çıkarmayı sürdürüyor.

CH ekibi yine kapsamlı bir çekim programı için Avşa Adası’ndaydı…

Nisan ayı başında, İDO’nun yeni seferlerinin reklam filmi için Avşa’da bir araya gelen geniş ekipte, CH Prodüksiyon da yerini aldı. Filmin yıldızı Survivor’da iki kez şampiyonluk kazanan Turabi’ydi (Nam-ı diğer Turbo Turabi ).

İDO’nun İstanbul adaları üzerinden, Marmara ve Avşa adalarıyla, Esenköy ve Çınarcık’a yönelik seferlerinin tanıtımı amacıyla planlanan filmin çekimleri Avşa’da yapıldı.

Filmin yönetmenliğini Ahmet Balaban üstlenirken, Görüntü Yönetmeni ise CH Prodüksiyon Genel Koordinatörü Hasan Akbaş’tı. Avşa’nın Karadut kumsalını ‘Issız Ada’ formuna sokan ise Sanat Yönetmeni Yelkan İşkorkutan ve ekibi oldu.

3 gün süren çekimler boyunca Avşa’da 6 kişilik CH ekibi görev yaptı. Filmde 40 kişilik bir oyuncu kadrosu rol aldı.

Senaryo gereği; baharla birlikte yolu tekrar adaya düşen Turabi, ıssız ve doğayla baş başa günler geçirmeyi planlarken, İDO’nun bulunduğu adaya sefer başlatmasıyla şaşkına döndü. Turabi’nin kendine has üslubu ve esprileriyle gelişen film, Survivor şampiyonunun İDO’ya yönelik, ‘Seninle, bir başka baharda görüşeceğiz’  meydan okumasıyla son buldu.

CH ekibi, yoğun bir tempoyla geçen çalışma boyunca en iyi görüntüleme kalitesine ulaşmak için, bünyesindeki Lanparte omuz seti, DJI Ronin, GoPro ve hava görüntüleme cihazı gibi donanımları limitlerini zorlayarak kullandı.

İDO temsilcilerinin de katıldığı çekimlerin en eğlenceli anları, Turabi’nin, Marmara’nın nisanda buz gibi olan sularına girip çıkması sırasında yaşandı. Tüm çekim ekibi ile uyum içerisinde çalışan Turbo Turabi’yi görmek için hayranları da zaman zaman çekim alanına geldi.